City icoon

Amsterdam

Down

City icoon

Karakteristieke nieuwbouw met maar liefst vier typen ventilatiesystemen!

Project City Icoon in Amsterdam is niet alleen uniek in locatie en vorm, maar ook als het gaat om ventilatietechnieken. In de twee woontorens worden meerdere ventilatiesystemen gecombineerd.

Nieuwbouwwoningen worden vandaag de dag zeer goed geïsoleerd, vertelt Jan Tromp, projectleider bij Steboma. “Niet verwonderlijk, want een goed ventilatiesysteem is van essentieel belang om zowel woningen als bewoners te laten ademen, hun gezondheid en comfort te garanderen en vochtproblemen te voorkomen. Door te ventileren, wordt gebruikte lucht efficiënt naar buiten afgevoerd en komt voldoende verse lucht naar binnen.

Hoe was het om te werken aan het City Icoon?

Tim - BIM-Manager

"Aan een unieke locatie aan het IJ in Amsterdam heb ik gewerkt aan het project City Icoon. Dit zijn twee woontorens met 122 huurappartementen. Hierin heb ik met diverse technieken mogen werken waaronder appartementen met mechanische ventilaties, individuele warmte terugwin installaties en een groot aantal woningen met een collectief systeem. Als werkvoorbereider heb ik actief deelgenomen aan het project en vormde ik een brug tussen mijn team en de externe partijen in het bouwproces. Ook was ik regelmatig te vinden op de bouw om de voortgang te bekijken. Zo heb ik voor City Icoon met mijn drone bijzondere beelden kunnen maken van de luchtbehandelingskast-operatie die op dat moment werd uitgevoerd. Dit zijn mooie mijlpalen om op terug te kijken."

   

Wat heeft Steboma bij het City Icoon gedaan?

Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!