Over ons

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

Wat we doen

Werken bij dé marktleider in ventilatietechniek

Werken bij Steboma is werken aan moderne ventilatietechniek van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is ons motto: “kwaliteit is nooit toevallig”. Samen met enthousiaste collega's verzorg je de ventilatietechniek voor verschillende locaties. Goede ventilatie is in onze maatschappij namelijk niet meer weg te denken. Woningbouw, utiliteitsbouw, gezondheidszorg, winkels, scholen of parkeergarages: goede ventilatie en gezonde lucht zijn van essentieel belang.

Om onze kwaliteit te waarborgen verzorgt én ontzorgt Steboma het gehele traject, van ontwerp tot oplevering. Ook na de oplevering blijven we betrokken bij service, onderhoud en beheer van onze ventilatiesystemen. Samen blijven we dan ook tijdens het gehele traject zorgen voor kwaliteit.

Bekijk waar we aan werken!

Onze manier van werken

Bij Steboma houden we van een persoonlijke aanpak. Wij geloven namelijk dat het belangrijk is om op gelijk niveau samen te werken met alle functies binnen de organisatie. Op die manier is er ruimte om te sparren over je ideeën en kun je altijd een belangrijke bijdrage leveren.  

Onze cultuur is ons succes. Wanneer je komt werken bij Steboma staat ons ervaren en dynamische team klaar om je met open armen te ontvangen. Je wordt voorzien van alle benodigde materialen en begeleiding om aan de slag te kunnen. Je collega's zijn proactief en nemen graag de tijd om je te betrekken bij hun werkzaamheden en je de kneepjes van het vak te leren.

Een fijne sfeer binnen ons team. Dat vinden we belangrijk. We streven dan ook naar een goede balans tussen professioneel werken en humor en gezelligheid. Zo organiseren we onder andere tennis-, en padelmiddagen, borrels, een bouwvak BBQ en zelfs een jaarlijkse skitrip! Op die manier leer je je collega's nog beter kennen en hangt er altijd een prettige sfeer. Meer weten over hoe we werken? Bel ons dan gerust een keer op. We vertellen je graag meer! 

Neem contact met ons op

Wat vinden onze medewerkers?

We vertellen je graag alles over het werken bij STEBOMA, maar dit hoor je natuurlijk liever van onze medewerkers zelf. Vol enthousiasme vertellen ze je dan ook graag meer over hoe het is om deel te zijn van ons team.

Left
Right
Mike, BIM-Modelleur

Mike, BIM-Modelleur

Als werkvoorbereider in de airconditioning was ik al ruimschoots bekend met de bouw en de manier van werken met grote aannemers. Toen ik de mogelijkheid kreeg om te starten met fulltime tekenen en modelleren bij Steboma, heb ik die kans met beide handen aangenomen. En ik heb nog geen dag spijt, want elke dag rij ik met plezier naar mijn werk. Vooral door de collega’s en de open, laagdrempelige sfeer die er heerst. Naast de professionele houding van iedereen is er ook genoeg ruimte voor humor en persoonlijke interesse in elkaar.
Maarten, Montageleider

Maarten, Montageleider

Vijftien jaar geleden kwam ik als enthousiasteling binnen bij Steboma en begon ik met werken aan de instort. Met andere woorden, zorgen dat de luchtkanalen op de juiste plaats liggen, voordat het beton gestort wordt. Na verder opgeleid te zijn, kreeg ik eigen projecten als monteur. Sinds enkele jaren werk ik als montageleider en ben ik de ogen en oren op de bouw. Ik werk dus het meest met de monteurs, de uitvoerder en mijn projectleider. Wat ik het leukst vind? Het werken in teamverband, de humor op de werkvloer en het samen uit-samen thuis gevoel.
Tim, BIM-Manager

Tim, BIM-Manager

Als ik iets heb mogen ervaren bij Steboma dan is het dat hard werken en inzet loont. Als student heb ik mogen meekijken binnen de organisatie en daar werd mijn passie voor techniek geboren. Tijdens mijn opleiding tot werkvoorbereider kwam ik in aanraking met het programma Revit en de fantastische mogelijkheden die BIM met zich meebrengt. Dankzij mijn nieuwsgierigheid naar systemen en processen in combinatie met mijn ambitie voor innovatie, heb ik de groei naar BIM Manager mogen maken. Zo werk ik aan de meest prestigieuze projecten en blijf ik mezelf ontwikkelen in BIM, samen met het jonge team van BIM Modelleurs.
Shahrzad, BIM-Modelleur

Shahrzad, BIM-Modelleur

Elke dag is uitdagend, omdat geen project hetzelfde is. Zo werken we aan kleinschalige woonwijken, maar ook aan grote complexe woontorens. Vooral de dagelijkse samenwerking met de lead engineers en de werkvoorbereiders maakt mijn werk zo interessant. Wat ik leuk vind bij Steboma? De saamhorigheid met de andere collega’s en de enorme bereidheid om kennis met elkaar te delen. Dat is het grote verschil met andere werkgevers waar ik heb gewerkt.
Bob, Werkvoorbereider

Bob, Werkvoorbereider

De vrijheid, de humor en het zelfsturende karakter bij Steboma werken perfect voor mij. Naast het harde werken met het team ontspannen we tijdens de lunch met darten of tafeltennissen. Het jaarlijkse wintersportweekend kijk ik elke keer weer naar uit, omdat je met je collega’s veel lol hebt en ondertussen sportief bezig bent.

Steboma University

Om de kennis in ons team te vergroten is Steboma University een krachtig onderdeel voor de groei en de ontwikkeling van onze medewerkers. Samen kijken we naar waar jij staat in jouw carrière en waar je nog verder in wilt groeien.

Met medewerkers die aan het begin van hun technische carrière staan doorlopen we bij Steboma een 11-delig opleidingsprogramma. Samen met onze ventilatiespecialisten zorgen we er met praktische en theoretische kennis voor dat jij na het opleidingsprogramma klaar bent voor werk op een hoger niveau. Al verder in je carrière? Dan kijken we samen waar jouw interesses liggen en waar jij nog verder in kan ontwikkelen, zodat ook jij kan blijven groeien.

Ons doel? Samen groeien. Het delen van opgedane kennis en ervaring met elkaar om zo nog beter te worden in wat we doen. Zo kunnen we blijven zorgen voor de beste kwaliteit.

Benieuwd? Bekijk onze vacatures!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!