Onze projecten

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

Onze projecten

Iconische projecten van begin tot eind

Onze medewerkers werken dagelijks aan de ventilatietechniek op verschillende locaties. Samen zorgen we hier voor ventilatie van de hoogste kwaliteit. Zo creëren we een gezonde leefomgeving en voorzien we alle gebouwgebruikers van optimale ventilatie. Benieuwd wat we precies hebben gedaan? Bekijk dan zeker onze projecten!

Liever direct naar de vacatures?
De Baandert

De Baandert 24 luxueuze woningen aan de Velst in Heemskerk

In Heemskerk zijn 24 luxueuze woningen gebouwd in de Amerikaanse stijl gecombineerd met de Amsterdamse metselstijl. Steboma voorziet alle woningen van een WTW-ventilatiesysteem.

Lees meer...
Papentorenvest

Voormalige vrouwengevangenis gerenoveerd tot studentenwoningen.

Naast de Koepel staat de vrouwengevangenis die gerenoveerd is tot 82 studentenwoningen. Steboma voorziet deze studentenwoningen van ventilatie door middel van luchtbehandelingskast die de lucht verdeeld over de woningen.

Lees meer...
De Karsp

Nieuwe woontoren in toekomstige stadswijk!

Het project betreft 274 appartementen en 1140 m2 commerciële en maatschappelijke voorzieningen. Uiteraard worden deze algemene ruimten, de gangen en de bergingen ook voorzien van onze ventilatie.

Lees meer...
Pontsteiger

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend van ontwerp!

Groots, aan het water. Pionierend in de Houthaven, de upcoming buurt van Amsterdam. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder. 

Lees meer...
Zalmhaven

De hoogste toren van de Benelux!

De Zalmhaven omvat drie woontorens; Zalmhaven 1 met 256 appartementen en 215 meter hoog, Zalmhaven II en III  beide 70 meter hoog met 196 appartementen en 33 woningen.  Kantoren, commerciële ruimten, en parkeergarage ontbreken niet in dit indrukwekkend project.

Lees meer...
Het Dok

Modern wooncomplex op een unieke locatie in Amsterdam-Noord!

Bij appartementencomplex het Dok in Amsterdam werd Steboma ingeschakeld om het gebouw te voorzien van complete ventilatietechniek. 

Lees meer...
City icoon

Karakteristieke nieuwbouw met maar liefst vier typen ventilatiesystemen!

Project City Icoon in Amsterdam is niet alleen uniek in locatie en vorm, maar ook als het gaat om ventilatietechnieken. In de twee woontorens worden meerdere ventilatiesystemen gecombineerd.

Lees meer...
Kavel1N2

Gare du Nord! Een imposant complex in het nieuwe centrumgebied van Amsterdam-Noord!

Vlak naast de metro van Amsterdam zijn 361 huurwoningen en 302 hotelkamers gerealiseerd op een bouwplaats zo groot als een postzegel. Uitdagend, uniek & met vijf verschillende bouwstijlen. Wat een prachtig resultaat.

Lees meer...
Weespersluis

Riante woningen met een unieke en karakteristieke architectuur!

Tussen Amsterdam en ’t Gooi ligt deze schitterende woonwijk. STEBOMA heeft hier de villa’s, appartementen, rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen voorzien van balansventilatie met warmte terugwin. Een verborgen parel tussen de nieuwbouwlocaties.

Lees meer...

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij STEBOMA? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!