The Sphinx - Amsterdam

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

The Sphinx - Amsterdam

Mixed-use inner city project.

In opdracht van Bouwbedrijf de Nijs voorziet Steboma de 146 huurappartementen, 20 studio's met zorgfunctie, de parkeergarage en bijbehorende algemene voorzieningen van ventilatie. Van intekenen en ontwerpen met BIM tot aan productie en installatie is het projectteam tijdens alle stappen verantwoordelijk.

 

Voor de appartementen is gekozen voor een individuele wtw unit. De algemene ruimtes worden geventileerd op basis van warmte en terugwinning via de centrale luchtbehandelingskast per blok op het dak. 

Bekijk het aandeel van Steboma in project The Sphinx in Amsterdam

Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!