Onze projecten

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

Onze projecten

Iconische projecten van begin tot eind

Onze medewerkers werken dagelijks aan de ventilatietechniek op verschillende locaties. Samen zorgen we hier voor ventilatie van de hoogste kwaliteit. Zo creëren we een gezonde leefomgeving en voorzien we alle gebouwgebruikers van optimale ventilatie. Benieuwd wat we precies hebben gedaan? Bekijk dan zeker onze projecten!

Liever direct naar de vacatures?
The Sphinx - Amsterdam

Mixed-use inner city project.

In opdracht van Bouwbedrijf de Nijs voorziet Steboma de 146 huurappartementen, 20 studio's met zorgfunctie, de parkeergarage en bijbehorende algemene voorzieningen van ventilatie. Van intekenen en ontwerpen met BIM tot aan productie en installatie is het projectteam tijdens alle stappen verantwoordelijk.

 

Lees meer...
Oostenburg Kavel 6

Voormalig industrieterrein omgetoverd tot stoere stadswijk.

Op het voormalige industrieterrein in Amsterdam wordt er een nieuwe stadswijk gerealiseerd. Steboma voorziet de 203 appartementen van ventilatiesystemen. De 173 studio's voor jongeren en de 30 appartementen voor senioren worden voorzien van een wtw-unit van Itho. 

 

Lees meer...
Project Jaagpad

Steboma voorziet 288 appartementen in Alkmaar van ventilatie.

In Alkmaar ligt er, in opdracht van Ouwehand Bouw & Ontwikkeling, een mooi wooncomplex in aanbouw. In totaal worden er 288 appartementen gebouwd, in twee verschillende fases (fase 1A en 1B). Alle appartementen worden door Steboma voorzien van een WTW-unit van Zehnder.

Lees meer...
De Grote Beer

Nieuwe woontoren De Grote Beer winkelcentrum Alexandrium....

De 195 appartementen en sociale ruimtes van woontoren De Grote Beer worden door Steboma voorzien van ventilatie. De woontoren is zeer centraal gelegen bij winkelcentrum Alexandrium. Een perfecte locatie voor een prachtige woontoren.

Lees meer...
De Baandert

De Baandert 24 luxueuze woningen aan de Velst in Heemskerk

In Heemskerk zijn 24 luxueuze woningen gebouwd in de Amerikaanse stijl gecombineerd met de Amsterdamse metselstijl. Steboma voorziet alle woningen van een WTW-ventilatiesysteem.

Lees meer...
Papentorenvest

Voormalige vrouwengevangenis gerenoveerd tot studentenwoningen.

Naast de Koepel staat de vrouwengevangenis die gerenoveerd is tot 82 studentenwoningen. Steboma voorziet deze studentenwoningen van ventilatie door middel van luchtbehandelingskast die de lucht verdeeld over de woningen.

Lees meer...
De Karsp

Nieuwe woontoren in toekomstige stadswijk!

Het project betreft 274 appartementen en 1140 m2 commerciële en maatschappelijke voorzieningen. Uiteraard worden deze algemene ruimten, de gangen en de bergingen ook voorzien van onze ventilatie.

Lees meer...
Pontsteiger

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend van ontwerp!

Groots, aan het water. Pionierend in de Houthaven, de upcoming buurt van Amsterdam. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder. 

Lees meer...
Zalmhaven

De hoogste toren van de Benelux!

De Zalmhaven omvat drie woontorens; Zalmhaven 1 met 256 appartementen en 215 meter hoog, Zalmhaven II en III  beide 70 meter hoog met 196 appartementen en 33 woningen. Kantoren, commerciële ruimten, en parkeergarage ontbreken niet in dit indrukwekkend project.

Lees meer...

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!