Pontsteiger

Houthaven, Amsterdam

Down

Pontsteiger

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend van ontwerp!

Groots, aan het water. Pionierend in de Houthaven, de upcoming buurt van Amsterdam. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder. 

Het iconische Pontsteiger is een woongebouw met 252 vrije sector huurappartementen en 66 penthouses in de koopsector. Alle woningen zijn voorzien van een WTW installatie met zoneregeling op basis van CO₂.

Hoe was het om te werken aan de pontsteiger?

Maarten - Montageleider

"Wetende dat je aan een gebouw mag werken dat zo opvallend en herkenbaar is tot in lengte van dagen aan de skyline van Amsterdam vond ik heel speciaal. Met dit project stond vooral samenwerken centraal. Het was bijvoorbeeld een combinatie-samenwerking van twee aannemers. Het samenwerken met mijn twee collega’s Ruud en Rien maakte het werk erg humorvol en daardoor vlogen de dagen voorbij, omdat we erg goed op elkaar waren ingespeeld. Of ik nou in Volendam of Purmerend ben, het gebouw is overal op afstand te herkennen. Gaaf dat ik daaraan heb mogen meewerken."

STEBOMA medewerker Maarten bij het project Kavel1N2
Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!