Onze projecten

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

Onze projecten

Iconische projecten van begin tot eind

Onze medewerkers werken dagelijks aan de ventilatietechniek op verschillende locaties. Samen zorgen we hier voor ventilatie van de hoogste kwaliteit. Zo creëren we een gezonde leefomgeving en voorzien we alle gebouwgebruikers van optimale ventilatie. Benieuwd wat we precies hebben gedaan? Bekijk dan zeker onze projecten!

Liever direct naar de vacatures?
Het Dok

Modern wooncomplex op een unieke locatie in Amsterdam-Noord!

Bij appartementencomplex het Dok in Amsterdam werd Steboma ingeschakeld om het gebouw te voorzien van complete ventilatietechniek. 

Lees meer...
City icoon

Karakteristieke nieuwbouw met maar liefst vier typen ventilatiesystemen!

Project City Icoon in Amsterdam is niet alleen uniek in locatie en vorm, maar ook als het gaat om ventilatietechnieken. In de twee woontorens worden meerdere ventilatiesystemen gecombineerd.

Lees meer...
Kavel1N2

Gare du Nord! Een imposant complex in het nieuwe centrumgebied van Amsterdam-Noord!

Vlak naast de metro van Amsterdam zijn 361 huurwoningen en 302 hotelkamers gerealiseerd op een bouwplaats zo groot als een postzegel. Uitdagend, uniek & met vijf verschillende bouwstijlen. Wat een prachtig resultaat.

Lees meer...
Weespersluis

Riante woningen met een unieke en karakteristieke architectuur!

Tussen Amsterdam en ’t Gooi ligt deze schitterende woonwijk. Steboma heeft hier de villa’s, appartementen, rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen voorzien van balansventilatie met warmte terugwin. Een verborgen parel tussen de nieuwbouwlocaties.

Lees meer...

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!