Kavel1N2

Amsterdam-Noord

Down

Kavel1N2

Gare du Nord! Een imposant complex in het nieuwe centrumgebied van Amsterdam-Noord!

Vlak naast de metro van Amsterdam zijn 361 huurwoningen en 302 hotelkamers gerealiseerd op een bouwplaats zo groot als een postzegel. Uitdagend, uniek & met vijf verschillende bouwstijlen. Wat een prachtig resultaat.

Hoe was het om te werken aan het Kavel 1N2?

Maarten - Montageleider


"Aan dit project heb ik zeker twee jaar gewerkt en was heel divers. Het zijn grote torens met appartementen, grote openbare ruimtes, kantoren, hotels en een restaurant. Dagelijkse leiding was hier dus echt nodig om de montage in goede banen te leiden. Zoals je vaker ziet in grote steden was de logistiek uitdagend, maar samen met Bob, de werkvoorbereider en de aannemer hebben we dit project tot een mooi resultaat weten te brengen. Ook weer zo’n blikvanger in Amsterdam. Leuk om aan mijn zoon te laten zien als we erlangs rijden."

STEBOMA medewerker Maarten bij Kavel1N2

   


Bob - Werkvoorbereider

"Groot, uitdagend en uniek zijn de woorden waarmee ik het project zou omschrijven. Bij de realisatie van de appartementen en twee hotels van Kavel 1N2 ben ik deels betrokken geweest bij het organiseren van de materiaalstromen naar de bouw toe. Door een goede voorbereiding en afstemming met uitvoering hebben we alles ruimschoots voor planning weten te bewerkstelligen. Ik ben trots op de bijdrage die ik heb mogen leveren voor de realisatie van dit project!"

Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!