Weespersluis

Tussen Amsterdam en ’t Gooi

Down

Weespersluis

Riante woningen met een unieke en karakteristieke architectuur!

Tussen Amsterdam en ’t Gooi ligt deze schitterende woonwijk. Steboma heeft hier de villa’s, appartementen, rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen voorzien van balansventilatie met warmte terugwin. Een verborgen parel tussen de nieuwbouwlocaties.

Hoe was het om te werken aan de Weespersluis?

Mike - BIM-Modelleur

"Aan dit project heb ik geruime tijd gewerkt. Een mooie wijk in Weesp met meer dan 300 woningen. Geen project is hetzelfde en in dit geval engineerden we warmteterugwinsystemen in de woningen. Je modelleert en berekent in iedere ruimte in de woning de aanvoer en afvoer van verse lucht. Omdat dit project veel koopwoningen betrof, hou je als modelleur rekening met de meer-, en minderwerken van de bewoners. Ook de overleggen met andere disciplines, zoals de elektricien en de loodgieter vind ik een leuk onderdeel van mijn werk. Binnen Steboma worden nagenoeg al onze projecten tegenwoordig in Revit ontworpen, omdat 3D de toekomst is en het heel veel voordelen heeft. Zo werk je efficiënter met alle partijen op de bouw, kun je gegevens snel uitwisselen en kun je in een vroegtijdig stadium al visualiseren."

   

 

Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!