Zalmhaven

Rotterdam

Down

Zalmhaven

De hoogste toren van de Benelux!

De Zalmhaven omvat drie woontorens; Zalmhaven 1 met 256 appartementen en 215 meter hoog, Zalmhaven II en III  beide 70 meter hoog met 196 appartementen en 33 woningen. Kantoren, commerciële ruimten, en parkeergarage ontbreken niet in dit indrukwekkend project.

Steboma realiseert de luchtbehandeling in de appartementen van de hoogste toren en algemene ruimten. De appartementen van de twee aangrenzende torens en woningen worden voorzien van individuele gebalanceerde ventilatie.

Hoe was het om te werken aan de Zalmhaven?

Bob - Werkvoorbereider

"Het werken in een dynamisch en goed communicerend team heeft het project de Zalmhaven tot een succes geleid. Naast de fijne collega’s op kantoor tijdens de voorbereiding van de Zalmhaven ben ik ook nauw betrokken geweest tot de uitvoering. Mede door vele bezoeken aan de bouw en bij leveranciers hebben we met succes kunnen samenwerken. Daarmee hebben we in het projectteam veel kennis opgedaan tijdens de bouwfase die we zullen meenemen en toepassen in de toekomst."

   

Aan de slag!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en cv te mailen naar Loes Butter, HR Manager, via info@werkenbijsteboma.nl. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Loes 0251-267010

Solliciteer direct Bel ons
 

Wil jij samen werken aan kwaliteit?

Wil je dagelijks betrokken zijn bij de meest iconische projecten? En wil jij onderdeel worden van ons jonge en dynamische team? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Geen vacature die bij jou past? Geen probleem! Wij houden je op de hoogte wanneer jouw vacature weer vrij komt!

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!