Werkvoorbereider installatietechniek

Samen zorgen voor kwaliteit

Down

Werkvoorbereider installatietechniek

Alles over werken als werkvoorbereider in de ventilatietechniek

 

Benieuwd hoe het is om te werken als werkvoorbereider in de installatietechniek? Dan ben je hier aan het juiste adres! Steboma is marktleider op het gebied van grootschalige installatietechniekprojecten. We hebben daarom ook een groot aantal werkvoorbereiders in ons team! Op deze pagina vertellen we je alles over het werk van een werkvoorbereider in de installatietechniek en kun je meer lezen over de volgende onderwerpen:

Wat doet een werkvoorbereider?

 

Een werkvoorbereider zorgt ervoor dat projecten soepel en efficiënt verlopen. Werkvoorbereiding is dan ook een belangrijke en veelzijdige functie. Een werkvoorbereider is namelijk verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen, het vaststellen van materiaalbehoefte, het aansturen van werkzaamheden en het bewaken van de kwaliteit van het werk. Dit alles met als doel om het project op tijd en binnen budget op te leveren.

 

Werkvoorbereider in de installatietechniek

 

Als je aan de slag gaat als werkvoorbereider in de installatietechniek, wordt je de sleutel tot een soepel verlopende ventilatieprojecten. Je begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om deze projecten goed voor te bereiden en daar zet jij je dagelijks voor in. Als werkvoorbereider in de installatietechniek bewaak jij de planning van diverse grote en uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten.

Je zorgt er niet alleen voor dat de planning op rolletjes loopt, maar ook dat de monteurs op tijd en met de juiste materialen aan de slag kunnen. Je neemt de tijd om grondig te analyseren welke materialen er nodig zijn voor een project en je houdt rekening met eventuele wijzigingen in de planning. Je bent een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen binnen een bedrijf en je zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als werkvoorbereider ventilatietechniek heb je dan ook veel verantwoordelijkheid en werk je nauw samen met je collega's om elk project tot een succes te maken.

Vacature werkvoorbereider bij STEBOMA

 

Ben je enthousiast geworden van deze beschrijvingen en lijkt het je wat om aan de slag te gaan als werkvoorbereider in de installatietechniek? Dat kan! Bij Steboma zijn we altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Er is namelijk altijd ruimte om te groeien.

Bij Steboma ben jij als werkvoorbereider installatietechniek onmisbaar voor het realiseren van diverse ventilatieprojecten. Jij zorgt ervoor dat het projectteam een soepel installatie- en installatiedesignproces kan uitvoeren. Jouw rol is cruciaal: je geeft leiding aan de modelleur, voert berekeningen uit, ondersteunt de project- en montageleiders en onderhoudt contact met de opdrachtgever.

Daarnaast krijg je bij Steboma de vrijheid om jouw rol zelf vorm te geven en we moedigen jouw ideeën voor verbetering aan. Jouw ultieme doel is om ervoor te zorgen dat de montage van onze ventilatiesystemen soepel verloopt zonder vragen of knelpunten. Dus als jij klaar bent voor deze uitdaging, dan verwelkomen we je graag in ons team! Benieuwd naar de hele vacature? Klik dan op de button hieronder!

Ga naar de vacature

Neem contact op

Interesse in één van onze vacatures? Of wil je graag meer weten over het werken bij Steboma? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!